Old & Used Clothes Supplier
 • Home>
 • Old & Used Clothes Supplier
 • Bedrijf Details
  Type Business: Fabrikant
  Grote Markt: Zuidoost-Azië
  Afrika
  Merken: Gebruikte Kledende Leverancier
  Aantal werknemers: 30~50 mensen
  Jaarlijkse omzet: US$ 1500000 - US$ 2000000
  Opgericht Jaar: 2012
  Export pct: 90% - 100%
  Beschrijving bedrijf
  Oude & Gebruikte Klerenleverancier

   

  bedrijfsinformatie Wij hebben meer dan 10 jaar van ervaring in gebruikt kleding en schoeisel. Een betrouwbare leverancier van tweedehandse de zomerkleren, rokken, bustehouders, broek, swimwear, hoeden, enz., met strikt systeem voor kwaliteitscontrole, geen vuil en schade. Verstrek hoogte - kwaliteits tweedehandse goederen

   

  Verstrek de Tweedehandse kleding in Benin, Kenia, Ghana, Oeganda, Togo en andere Afrikaanse markten wordt verkocht.

  1. Onze oude kleren zijn verdeeld in hoogte - etc. chidlren de kwaliteits eerste rang en meer dan 60 verschillende punten, zoals de kleding van de dameszijde, het overhemd van mensen, de zomerkleding.

  2. Alle oude kleren worden ingepakt in 45 kg, 80 kg, 95 kg, 100 kg. Of volgens klantenvereisten. Wij kunnen de klant-gespecificeerde kleurendekking ook gebruiken en het embleem drukken.

  3. Gescheurd allen, de gescheurde, geperforeerde, versleten of vuile punten zouden moeten worden verwijderd alvorens in balen te verpakken.

  Wij bieden geen afzonderlijke productielijn aan.

  5. Warm welkome klanten om ons pakhuis op elk ogenblik te bezoeken en het het volledige proces, sorteren, schoonmaken, de verpakking en laden te controleren.

  6. Wij geven gewoonlijk een eenvormige prijs voor alle die punten op de de verpakkingslijst van de klant worden gebaseerd.


  Gedetailleerde classificatielijst Nota: Wij kunnen u van gemengde oude kleren en originele oude kleren ook voorzien.
  Contactleverancier
  Contacteer ons